2022-10-21 154 浏览
打邊爐真係好適合而家涼兩地嘅天氣,咁就上網搵到呢一間牛之館,就講係由專業Omakase(廚師發辦)職人主理,用心挑選各地優質食材入饌。獨家美食菜單雲集來自日、台等世界各地的刁鑽美食,秉承着「以大眾化價錢提供高質素美食」的本念,連同廚師匠心製作的功夫一併送到客人的餐桌上,務求感動每個味蕾。聽到好似好吸引咁所以就今日去食,睇過Menu個價錢都唔貴!👀入到去環境好大,仲好似有唔同嘅裝修風格,佢帶咗我哋去一個就係好多粉紅色嘅地方,睇落去真係幾有feel👅嘢食方面有不同嘅牛,啲牛都好新鮮,同埋好多個部位可以揀,同埋仲有好多丸,蔬菜類,仲有最特別嘅就係嗰啲自製嘅奶蓋飲品(仲芋圓,涼粉同埋芝士奶蓋)仲有啲熟食同埋炸物😆真係好適合啲心大心細嘅人同有咩都想試吓嘅人😆