2023-11-12
新记嘅鸡粥好食就好多人都知,但今次我哋唔谂住食佢哋嘅鸡粥,而系睇吓佢哋嘅一啲小菜同小食又系咪一样咁正先😆酥炸鱿鱼须 $61份量唔算少,鱿鱼须嘅Sɪᴢᴇ都几平均,啱啱炸起即食,热气嘢真系要咁食先正,食落好酥脆亦都唔难咬开,调味都啱啱好,大推👍🏻👍🏻椒盐猪扒 $84我哋叫咗套餐,有个白饭加杯冻柠茶,个调味都几好,椒盐味几香,食落有好轻微嘅辣,食食吓系几惹味几好送饭嘅😆菠萝咕噜肉 $61呢个真系去边间小菜都会点嘅Iᴛᴇᴍ,呢到嘅咕噜肉做到外脆肉嫩,炸粉唔会过厚,食落啖啖肉,酱汁亦唔会过酸,又系送饭良品🫢🫢红烧元朗脆皮乳鸽 $76即叫即炸,乳鸽嘅Sɪᴢᴇ不大不小,食落肉嫩,而且都几厚肉,皮脆略带点油香,师傅控制时间控制得唔错,呢只乳鸽都几出色😗整体嚟讲,以几十蚊嘅价钱食到咁嘅质素嘅小菜,相当超值,下次有机会会再介绍埋佢哋个鸡粥比你哋😆
酥炸鱿鱼须 $61
椒盐猪扒 $84