2023-10-27 454 浏览
冇谂过深水埗呢区,有咁高质嘅汉堡包食到,之前喺港岛见到一直想食,而家终于食到了。$88 焦脆汉堡 POWER SMASH2oz 安格斯汉堡扒x 2 (cab 认证),芝士,小黄瓜,洋葱,本地有机菜,自家制酱汁同朋友share食,都真系几大份,有两块安格斯汉堡扒,煎得啱啱好,唔会老得滞而鞋飒飒。而且非常Juicy。仲要用埋有机菜,唔系普通生菜,呢个价钱真系好抵食。$78 焦脆鸡堡 CHICKEN SMASH无激素鸡扒x2 ,芝士,洋葱,本地有机菜,自家制酱汁好少食到鸡嘅汉堡扒,仪呢度就有,又系煎得啱啱好,有少少焦香。好少何觉得鸡扒汉堡系咁好食。+$38 香脆麦鸡块 CHICKEN NUGGETS+可乐汉堡包加$38就可以要小食同埋嘢饮。非常惊喜,比起老麦嘅麦乐鸡,呢度嘅鸡块系炸得啱啱好,未试过食到入边有咁嫩滑嘅鸡。+$38 金黄炸鱼条 FISH STICKS+淳茶舍呢一餐最惊喜系呢一个黄金炸鱼,口感一啲都唔似炸鱼,入边好嫩滑,平时唔钟意食鱼嘅朋友,今日竟然食晒。大推!
汉堡

$88 焦脆汉堡 POWER SMASH