2017-07-17 1771 浏览
天气闷热的Happy Friday同朋友决定食日本菜,网上见到好多好评同带子海胆堡既相片就被吸引左决定试一试八寸系Openrice app book左位后准时7点半到达有得入座,够哂方便👍🏻最怕啲餐厅要打去book但又长期无人听🤦🏻‍♀️我坐个层就刚好坐满,而因为餐厅好似有两三层所以唔清楚是否爆满~~ 环境正正常常,员工友善又热情有推介食品同饮品。同朋友商量后决定叫刺身,带子海胆堡,烧白膳同和牛。虽然眼见隣桌既清酒好正🍶,但翌日要早起所以就无叫到😭刺身:鲜甜又厚肉🤤👍🏻烧白膳:烧到皮脆肉又唔会太干身👍🏻值得一试带子海胆堡:为此而来,好彩无令我失望👍🏻海胆多到满出黎🤤包住紫菜黎食真系好满足♥️最后一味烧和牛因为挂住同朋友倾计忘记影相🤦🏻‍♀️但味道一流只系配上少少盐已经好正有肉汁唔干身,脂肪方布均匀入口即溶👍🏻食完之后同朋友继续倾计倾左差不多一个钟,但职员好好无赶我地仲请我地食甜品雪糕🍧真系食得高兴又满足👍🏻👍🏻总结:食物:质素好,选择多。环境&服务:干净卫生,职员友善。价钱:CP值高,好多其他居酒屋或串烧店同呢到价钱差不多甚至更高都无呢个质素。推荐度:高,一定会再帮衬或介绍朋友。下次再黎希

刺身

刺身:鲜甜又厚肉🤤👍🏻

烧白膳

烧白膳:烧到皮脆肉又唔会太干身👍🏻值得一试

带子海胆堡

总结:
食物:质素好,选择多。
环境&服务:干净卫生,职员友善。
推荐度:高,一定会再帮衬或介绍朋友。下次再黎希望仲保持到水准,并且会试一试个清酒🍶
刺身
烧白膳