🎖高CP值自己烧居酒屋式烧肉🤤.成日想去食串烧居酒屋,揾揾下就揾到黎呢间山脚下💛💛烧肉店🤤见佢牛肉、烧鸟、海鲜、鸡泡鱼干、烧饭团呢度全部都有😋不过系由自己烧😝可能系因为自己烧嘅关系,所以都比平时居酒屋既价钱平咗三分一至一半👏🏻.唔使$300已经有九款牛肉😍😍其中最钟意嘅就系牛舌❤️自己控制烧几耐,爽弹唔会鞋唔会老🤤再追加多一碟😋烧鸡泡鱼干又系,平时叫差唔多$80碟😂呢度可以自己烧只系$36👍🏻如果有埋沙律酱就prefect 喇😍😍鸡脾肉又系估你唔到咁多份量都系$48,芝士年糕软绵超好食🥰今次叫每人一粒实在太少,下次我最少食半打啦!😎.呢度嘅炉热力十足🤣🤣网烧唔会一兜油咁痴住啲野食😋唔知系唔系只系我地个枱既问题🙈抽风系统啲热气吹晒去一面🤣🤣🐡🐡食晒啲热风🥺呢个时候我更系要同佢调位❤️上演一下英雄救美😎✌🏻
🎖高CP值自己烧居酒屋式烧肉🤤