2022-08-18
🔻 Oystermine Restaurant (尖沙咀)今晚晚餐黎阻tst 食~原来呢间就系黄宗泽开果间食蚝餐厅😯呢到可以拣户内户外用餐,环境气氛都好舒服,店员服务都好贴心好专业~🔻oyster and steak dinner set ($358)呢个dinner set 都几抵食,有生蚝同牛扒都系我中意食既野~🔸包2只生蚝,今日既系南非生蚝,生蚝饱满,配埋个红酒醋好清新,带出生蚝海鲜味。🔸松露野菌忌廉汤及餐包松露香气扑鼻,饮落好creamy, 味道偏淡。餐包有热过,配上黑醋同橄榄油。🔸烤美国顶级牛板键扒配特色炸薯条牛板键扒牛味浓郁,肉质有咬口但唔un,7成熟岩岩好,配埋海盐好够味~🔻香煎牛脷伴蜜糖芥末籽($128)一碟有八件,仲要件件都系厚切,牛脷香嫩,口感肉爽,配埋个蜜糖芥末籽酱好夹好好味~🔻 脆炸乌贼春卷($62)呢个系春卷皮包住鱿鱼,鱿鱼软熟好嫩,1d 都唔un,沾埋个他他酱酸酸地好夹~
🔸松露野菌忌廉汤及餐包
松露香气扑鼻,饮落好creamy, 味道偏淡。
餐包有热过,配上黑醋同橄榄油。
🔸烤美国顶级牛板键扒配特色炸薯条
🔻香煎牛脷伴蜜糖芥末籽($128)
🔻 脆炸乌贼春卷($62)