2021-12-01
食过几次呢间野 都觉得性价比几高今次又再去食先讲缺点先🌟呢间分店嘅位置真系好唔就脚 除非你搭到门口D巴士线 如果唔系点都要露天行一轮 如果炎炎夏日去就真系好唔讨好🌟以平价快餐黎讲 装修 卫生等都算企理🌟入面位唔算多 如果繁忙时间黎 可能就要等一阵位啦 不过都好快嘅👍🏻叫左一个餐 另外单点左一个包-黑松露芝士牛堡+脆薯牛堡餐入面跟小食同饮品小食拣左薯条 另外佢都有炸烧卖 薯格拣 好有本地特色👍🏻🌟包唔算好大个🌟最欣赏佢嘅地方就系佢唔会揾张纸包晒成个包 我怕食多啲快餐店揾锡纸或者纸 包实个包 令到个包湿漉漉 出倒汗水👍🏻呢度系揾个纸兜装住 另外用左一个半密封嘅包装装住个包 既方便食 亦保持到质素包嘅份量唔算好大 一个正常女仔食量size 两款包嘅馅都大同小异 都系个款包面 加同一款肉 蕃茄同生菜唯一唔同系酱汁或者一啲配料🌟欣赏佢嘅蕃茄唔会出晒水 面包松软 汉堡扒有经过调味🌟黑松露芝士牛堡🌟🌟黑松露味好浓 🌟但就有小小抢左牛嘅味道 🌟但整体都系唔错🌟脆薯牛堡🌟🌟入面块薯饼系脆嘅 唔会好似x记咁 🌟食落口食到唔同材料嘅层次🌟搭配左有小小辣味嘅酱汁 似系千岛酱个种🌟其他馅料都系同黑松露芝士牛堡大
今次又再去食
先讲缺点先