2018-11-20
💁🏻♀️大喜屋日本料理 (尖沙咀)🍴-庆祝老友生日,带左佢去食放题,对上一次食已经系成年之前嘅事lu,今次来到呢间大喜屋,唔错都几有惊喜🤩-首先呢间餐厅地理位置超方便,尖沙咀地铁站A出口一出就已经系😍一入到去已经觉得间餐厅好fancy,坐位几阔落,环境亦好干净!-我地每只刺身都叫左一款,大推三文鱼同甜虾!🦐好肥美,好鲜甜😚唔系一般寿司舖果啲鱼生薄ee🥰至于寿司,份量有啲细,但就啱晒我哋呢啲食少少饭就饱嘅女仔,以下味就至于寿司,份量有啲细,但就啱晒我哋呢啲食少少饭就饱嘅女仔,试完味可以食多啲野啦。-另外呢度嘅串烧都几高水准,叫咗牛舌同埋翠玉瓜串烧,翠玉瓜鲜甜多汁,攞来清吓口一流!-海底椰鸡汤,火候十足,饮落十分滋润。蟹肉粥都唔错,但略嫌有少少咸🙈🙈-不过以咁嘅价钱食放题,绝对系高水准❤️$258一人(8:30后入座)
不过以咁嘅价钱食放题,绝对系高水准❤️
$258一人(8:30后入座)