2021-07-30 48 浏览
平时搭车经过见到呢间 Moo Moo + 觉得个名好得意,一直都想揾机会试。 Fashion Walk 呢一带都几多餐厅,期望自然有返咁上下,好彩今次总算符合期望。门面有餐牌可以睇啱先入去,入到去系正常餐厅格局,当日客人唔算多所以环境都几静下,座位都舒适。香辣薯条 ($42)薯条新鲜炸起,调味足够但又唔会太辣, 酱汁就主要点茄汁,始终觉得薯条配茄汁先至衬。 呢个头盘惹味得嚟又唔太贵,引起食欲一流。经典之堡 ($108)嚟到 Moo Moo + 又点可以唔食佢个汉堡, 以餐厅规格嚟讲佢 CP 值算非常高。 汉堡嘅灵魂就系块肉,而佢正正最出色就系块肉,肉味非常浓郁,加上少少炭烧嘅余味,味道真系一流。 肉丸意大利面 ($148)肉丸出色,食得出香浓肉味绝对冇偷工减料。 个面就正常,普通红汁意粉。拣返汉堡可能会开心啲。(呢个唔记得影相)Moo Moo Shake (朱古力味)呢杯 milkshake 正正常常,但朱古力味唔够,有少少美中不足。第一次嚟 Moo Moo + 比我预算中有惊喜,以佢嘅价钱嚟讲都好高 CP 值,如果有机会我都会再嚟食个汉堡。

($42)

($108)

嚟到 Moo Moo + 又点可以唔食佢个汉堡, 以餐厅规格嚟讲佢 CP 值算非常高。 汉堡嘅灵魂就系块肉,而佢正正最出色就系块肉,肉味非常浓郁,加上少少炭烧嘅余味,味道真系一流。 [必定要食
]
经典之堡

肉丸意大利面 ($148)

(呢个唔记得影相)

Moo Moo Shake (朱古力味)

2021-07-17