佐敦🚇呢间牛屋餐厅系一间充满复古风味嘅🇭🇰港式扒房,食品质素唔错加上性价比💰一流,入夜之后外面就会出现一条人龙😆,好彩我嚟得早先唔使😎排队咋!扒餐包括🍹餐饮、餐包🥖同埋餐汤,系一贯嘅设定,红白汤🥣完全系地道港式扒房🍽️风味,餐包松软而且已经🔪切开帮你搽埋牛油🧈几贴心。焗法国🇲🇫鲜鹅肝配薯蓉份量都几足,🪿鹅肝大大件肥美甘香而且焗🔥到有个脆皮十分香口🤤,加埋吸收咗鹅肝油脂嘅焗薯蓉🥔一齐食真系好正!招牌🏅威灵顿牛柳只系$238真系好抵食💰,酥皮干身松脆,中间杂菇🍄同埋鹅肝酱份量同味道都几👍平衡,牛柳 medium 十分嫩滑香浓😍,我选配沙律菜🥗新鲜好味份量慷慨。另外佢配嘅牛扒汁💧入面有🍆洋葱、杂菇碎同埋明太子碎🐟,酸甜香味道好有层次,钟意食🥩牛嘅一定唔可以错过佢哋嘅威灵顿牛柳!香煎🐟比目鱼扒配原只大虾🦐都几大碟,比目鱼扒大大块煎🔥得好香而且鱼肉又滑又鲜味😋,虎虾大只又厚肉,配埋松脆嘅粗薯条🍟,十分之满足。