2023-09-23
布置得好有heart🤎门面、室内门廉、画、碗、筷子套、杯,等等等都是松弛熊啊🐻★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*🍜Rilakkuma特制沾面 $108用上日本冲绳猪软骨同埋日本叉烧,而松弛熊嘅样系新鲜鱼片嚟,入口软腍腍。面的软硬度刚好。拣左味噌汤,好有日本嘅感觉🇯🇵😍🍜Rilakkuma特制黑酱油拉面 $98一样有猪软骨同埋日本叉烧&鱼片🐻可爱(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)黑酱油汤底浓郁,但系唔会过咸炸鸡拼章鱼烧 $69章鱼烧外层烧到脆卜卜,唔会过份厚粉。炸鸡外脆内嫩滑。同埋仲有一块松弛熊饼干🐻呢个拼盘系不错嘅选择(●°u°●) 」🥤特制百香果梳打 / 🍓特制士多啤梨梳打 $39橙色:红色加埋啲气泡🫧好靓!除左只杯外,同职员讲「暗号」仲可以有松弛熊棉花糖一粒🥰另外仲可以俾钱买呢度独有嘅rilakkuma环保袋🥰
门面、室内门廉、画、碗、筷子套、杯,等等等都是松弛熊啊🐻
🍜Rilakkuma特制沾面 $108
🍜Rilakkuma特制黑酱油拉面 $98