2023-10-06
《富山面家 (铜锣湾)》今次富山面家同松弛熊主题cross over!拉面、炸鸡小食、饮品都见到松弛熊嘅身影今次我地食左特制牛奶汤沾面同黑酱油汤拉面,拉面烟韧同好滑,𠽌一声就食左落口,汤底唔系重口款式都几大众化。炸鸡章鱼烧香口脆身,最特别一提嘅系佢嘅士多啤梨酱,几有创意!最后仲有百香果同士多啤梨特饮,食完拉面饮返啖水果味梳打水gur哂!如果你都想试下呢间期间限定主题联乘拉面,记得bookmark定呢间餐厅,约埋三五知己一齐嚟试下👨👨👧👦#富山面家 #rilakkuma #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfood #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram #japanesefood #asianfood #ramen #tokyo