餐厅: 富山麵家
资讯:

2023-08-03 46 浏览
因为想带Bella BB 见多啲世面,所以上网搜逻下,有咩👨‍👩‍👧亲子餐厅、有啲咩适🈴️Bella呢个年龄去嘅、又或者小朋友见到会好开心,好兴奋嘅餐厅!平时我见Bella对屋企只熊熊都几好,成日喂佢食嘢😆适逢🐻松弛熊20周年🎉所以我地今次就去咗🍜富山面家- 🐻松弛熊20周年期间限定店食日本拉面🍜Bella 一去到门口就已经好开心啦!因为见到间铺头系自己只🐻店内都笼罩着🐻松弛熊🐻日本可爱嘅气氛,佢哋仲有幼儿餐具,都几细心💖👍🏼富山面家 x Rilakkuma 出咗限量版松弛熊餐具同环保购物袋,实物都几靓,值得入手👍🏼钟意🐻松弛熊嘅朋友,千祈唔好错过!食物方面,我哋叫咗呢啲⬇️🍜特制牛奶拉面🍜👶🏻👍🏼🍜特制黑酱油拉面🍡炸鸡拼章鱼烧🥤特制百香果梳打🥤特制士多啤梨梳打特制牛奶拉面,非常适合小朋友进食👍🏼佢饮嘅特饮,超级可爱🐻💕上面有块松弛熊嘅棉花糖,𠮶个棉花糖Bella食得好开心🥳如果孩子比较细,就要带便携式BB櫈。BB开心,妈咪就好满足啦🥰值得试试!

平时我见Bella对屋企只熊熊都几好,成日喂佢食嘢😆
适逢🐻松弛熊20周年🎉
所以我地今次就去咗
🍜富山面家- 🐻松弛熊20周年期间限定店食日本拉面🍜

Bella 一去到门口就已经好开心啦!
因为见到间铺头系自己只🐻
钟意🐻松弛熊嘅朋友,千祈唔好错过!

食物方面,我哋叫咗呢啲⬇️
🍜特制牛奶拉面🍜👶🏻👍🏼
🍜特制黑酱油拉面
🍡炸鸡拼章鱼烧
🥤特制百香果梳打
🥤特制士多啤梨梳打

特制牛奶拉面,
非常适合小朋友进食👍🏼
佢饮嘅特饮,超级可爱🐻💕
上面有块松弛熊嘅棉花糖,
𠮶个棉花糖Bella食得好开心🥳

如果孩子比较细,就要带便携式BB櫈。
BB开心,妈咪就好满足啦🥰
值得试试!
特饮梳打