2021-06-25
疫情下开店真系勇气可加,一间小店即时为集成中心增添生气,外卖生意不绝,主要原因系价钱亲民、高质食物与服务,我下次都会再帮衬,不论堂食(只得12个位)或外卖。🍔至尊牛堡 $48 (另加试业价 $5转安格斯) ⭐️⭐️⭐️⭐️呢个汉堡真系无得输,包热辣辣又软熟,汉堡juicy牛味重,生菜番茄超新鲜,鸡蛋煎香内里又creamy,仲有惹味烟肉加香脆洋葱圈,一大啖咬落去超好味口感又丰富,呢个包厚度刚好我咬得晒,最唔钟意要分几层食果啲汉堡店呀!🍔牛油果软壳蟹堡 $52 ⭐️⭐️⭐️⭐️呢个系阿SIR order嘅,软壳蟹份量多到布满成个包,蟹有肉兼有少少膏,而牛油果酱又香又重牛油果味,仲多到满泻,喜欢牛油果嘅人可以一试。🍔咸蛋王鸡翼(5只) $40 ⭐️⭐️⭐️人⭐️咸蛋王鸡翼够晒特别,坊间少有,每只每啖都好juicy,又食到香浓咸蛋王,但食完又唔会觉得油腻,好好味必试呀!🍔黑松露芝士薯条 $35 ⭐️⭐️⭐️⭐️店方非常慷慨,松露酱芝士粉足以应付成兜薯条,粗薯条上枱热辣香脆,呢个价钱非常抵!二人共消费:$180
🍔牛油果软壳蟹堡 $52 ⭐️⭐️⭐️⭐️
🍔咸蛋王鸡翼(5只) $40 ⭐️⭐️⭐️人⭐️