2016-03-09 159 浏览
平时放工后出旺角睇中医, 会食埋饭先返, 食开女人街附D餐厅, 食到厌, 就同埋老公行去后面街睇下, 人无咁多, 静好多, 转弯发现哩间餐厅唔太迫, 角位成大个落地玻璃, 好似几舒服咁, 就试下.叫左个黑椒蜜糖鸡翼食先, 几香, 有蜜糖味甜甜地, 但系黑椒就不太重见到有Deluxe Chocolate, 好重朱古力味, 好钟意, ^^拉花几靓主菜试左个柠香带子意粉, 但系有D失望, 无柠味, 原本谂住fresh下, 点知食到有D滞最后叫左两个甜品, 一个叫紫薯芝士挞, 另一个就系忌廉芝士挞好好味呀, 哩个, 软淋淋, 暖笠笠, 热爱紫薯嘅我就好喜欢忌廉芝士挞都OK, 有D酸酸地, 可以解返之前食流嘅感觉

黑椒蜜糖鸡翼
柠香带子意大利粉
忌廉芝士挞都OK, 有D酸酸地, 可以解返之前食流嘅感觉
紫薯