2019-10-17 206 浏览
相隔2星期,麻辣女子2人组 终于合体❤️ 所以都嚟最近超hit The Ring 试下先👯‍♂️.梗系必叫 #阿拉丁 🍹打卡呃like Best Choice淡淡荔枝味,whisky唔太浓 ,甜甜地,非常适🈴️中意甜酒又唔饮得咁烈既靓靓饮,非常易入口😝小心越饮越多😏.有酒饮,点少得叫d小食呢⋯😎.#虾酱鸡翼🍗 厨师👨🏾‍🍳 好细心,系单骨,唔洗食到冇哂仪态😌炸得好脆,唔会太咸,饮酒🍻食冇得输.有香口野,少不免叫d醒胃啦😗 #泰式凤爪🥙酸辣味道适中👍🏽👍🏽.#擂台多士 🥪卖飞佛❤️❤️劲中意黑松露,非常香,多士好松脆,中间夹住半溶Cheese 🧀同埋Parma Ham🥓 OMG‼️ #包怪 既Vienn 好中意啊😭😭 连平时怕有Gas味既Kristy 都话Good🤣.#别问我是谁 更系由厨师发板👨🏾‍🍳好香浓creme既忌廉汁,好似食紧「沾面」,每1条都有,非常之有水准🤩.呢个 #MeTime 值回票价‼️仲有 #BeerPong 🍺 同埋 #电竞 玩😱😱..灯神‼️灯神‼️赐Vienn 3个愿望好吗❓🤣🤣...P.S💖 星期五六 10pm会有驻场 #DJ 🤟🏽🤟🏽#生日月 8️⃣位或以上 (3日前预订)仲会
相隔2星期,麻辣女子2人组 终于合体❤️
所以都嚟最近超hit The Ring 试下先👯‍♂️

有酒饮,点少得叫d小食呢⋯😎

#虾酱鸡翼🍗
有香口野,少不免叫d醒胃啦😗 #泰式凤爪🥙
酸辣味道适中👍🏽👍🏽
#擂台多士 🥪卖飞佛❤️❤️

#别问我是谁 更系由厨师发板👨🏾‍🍳
灯神‼️灯神‼️赐Vienn 3个愿望好吗❓🤣🤣
.P.S💖 星期五六 10pm会有驻场 #DJ 🤟🏽🤟🏽
#生日月 8️⃣位或以上 (3日前预订)仲会送 #香槟🍾️ 下个月....咪系.....边个生日🎂😻😻
📍擂台 (尖沙咀)
尖沙咀诺士佛台10-11号6楼