2023-01-21
朋友推介旺角入边竟然有一间超有日本feel嘅居酒屋,行开旺角就去试吓啦。入到去就俾佢嘅装修吸引咗,真系好有心机成个feel真系去咗日本咁嚟到就有个开胃前菜,跟住我哋仲叫咗个温泉蛋沙律,份量多好多,捞埋温泉蛋好好食之后就嗌左炸鸡同天妇罗,两样都系即叫即炸,嚟到嘅时候劲新鲜咬落去同出边平时食到嘅差好远,好食好多皮薄馅靓我哋一人都嗌左一杯酒佢呢度有自家制嘅梅酒同埋生啤,都好值得试吓,饮酒当然唔少得食串烧啦佢呢度有个拼盘,一次过就可以嗌好多款日式串烧唔使谂最推荐就系个金菇肥牛卷啦,肥牛包住啲金菇正主菜方面,我哋嗌咗个福冈好出名嘅牛肠锅嚟到嘅时候真系劲多牛肠,而且处理得好好识落完全冇怪味之后老细话仲可以加和牛等等嘅火锅配料打边炉添同埋有呢个A5和牛嘅石版烧净系望到啲纹都觉得好食烧到热辣辣嘅石板,然后仲会有人喺面前即场帮你烧熟佢五成熟就啱啱好啦,食落去入口即溶真系识多几块呀
之后就嗌左炸鸡同天妇罗,两样都系即叫即炸,嚟到嘅时候劲新鲜 咬落去同出边平时食到嘅差好远,好食好多皮薄馅靓
我哋一人都嗌左一杯酒 佢呢度有自家制嘅梅酒同埋生啤,都好值得试吓,饮酒当然唔少得食串烧啦 佢呢度有个拼盘,一次过就可以嗌好多款日式串烧唔使谂最推荐就系个金菇肥牛卷啦,肥牛包住啲金菇正
主菜方面,我哋嗌咗个福冈好出名嘅牛肠锅 嚟到嘅时候真系劲多牛肠,而且处理得好好识落完全冇怪味 之后老细话仲可以加和牛等等嘅 火锅配料打边炉添
同埋有呢个A5和牛嘅石版烧 净系望到啲纹都觉得好食烧到热辣辣嘅石板,然后仲会有人喺面前即场帮你烧熟佢 五成熟就啱啱好啦,食落去入口即溶真系识多几块呀