2021-02-04
难得今日放假去旺角行吓街,之后下面见到8楼有间足球主题嘅餐厅几吸引就上咗去啦,一入去见到全部都系阿仙奴嘅装饰品,虽然我唔系阿迷,睇开英超嘅我都觉得好兴奋个装修环境冇得顶💛🙃 打开lunch Menu发觉都好经济,就叫咗2个 lunch menu同啲小食食下😋😋C) 蓝青口海鲜香草鲜茄意大利扁面 $65蕃茄味好重好浓郁,海鲜有鱿鱼,虾,同埋青口,好足料又冇腥味,性价比极高😛😛E) 意式香烤深海石斑鱼柳 配意大利粉 $75鱼柳一啲骨都冇,煎得岩岩好淡淡鱼肉嘅感觉😋 另外佢配嘅配菜南瓜同埋蕃茄都好好食好甜,配埋个意大利粉好满足好饱小食咸蛋黄鸡翼 $78咸蛋黄味得黎又唔会太咸,煎得好香口好入味,钟意食鸡翼嘅一定唔可以错过🤩芝士流心温泉蛋大啡菇 $78中间切开一半𠮶阵流心蛋啲汁同芝士同埋大啡菇入口超match,又唔会太腻☺️朱古力三重奏心太软 $78最后忍唔住甜品试吓食过朱古力三重奏心太软,𠮶时都好饱两个人分啱啱好,一切落去𠮶阵劲多流心流出黎,超邪恶,另外佢甜品相𠮶个点都系用足球场设计嘅,好有心思😎
C) 蓝青口海鲜香草鲜茄意大利扁面 $65
E) 意式香烤深海石斑鱼柳 配意大利粉 $75