REFLECT Restaurant & Bar

2025-01-22 0 浏览
最近突然好心心念念墨西哥菜就揾到呢间喺旺角嘅酒吧餐厅😍有意粉,pizza,tacos ,nachos等仲有得坐喺吧枱望住调酒师调酒🍸-🥢Nachos墨西哥菜入边最钟意就系食nachos!! 面头超多蕃茄粒,牛油果酱,仲有大量嘅肉碎同芝士,食落口感超级丰富😍 另外入边仲有少少辣椒🌶️所以食落酸酸甜甜又辣辣地,系一个几开胃嘅小食!🥢Mushroom tacos一份有三件tacos ,卜卜脆嘅玉米片夹住牛油果酱,莎莎酱,蘑菇同酸忌廉,馅料多到一咬落去就爆晒出嚟😆 唔好睇佢细细件,其实都好有饱腹感!🥢wild mushroom gnocchi第一次食呢只意粉,佢系一粒粒面团好似薯仔咁样,食落去系偏腍身同弹牙,黑松露嘅味道都好浓郁,配埋奶油芝士酱,薯团好完美咁融入到落去!🥢Fresco Kiss青瓜,苹果,青柠等融合嘅Mock tail,饮落好清新🥢Toxic Slush有多款味道可以选择!我呢个就拣咗芒果🥭大大杯芒果沙冰饮落去透心凉-佢哋而家仲有做紧优惠,开支酒可以以$48 食到六只即开生蚝! 如果钟意食生蚝嘅都可以试吓!

最近突然好心心念念墨西哥菜
就揾到呢间喺旺角嘅酒吧餐厅😍
有意粉,pizza,tacos ,nachos等
仲有得坐喺吧枱望住调酒师调酒🍸
🥢Nachos

🥢Mushroom tacos

🥢wild mushroom gnocchi

🥢Fresco Kiss
青瓜,苹果,青柠等融合嘅Mock tail,饮落好清新

🥢Toxic Slush

• 墨西哥夹饼