REFLECT Restaurant & Bar

呢间主打手工墨西哥料理ge Reflect 留意咗好耐! 平日嚟到都座无虚席,记得要book位!Reflect 喺旺角啲出口隔离,超方便!仲有一大个室外空间,劲chill🍕玛格丽塔手工披萨 $118Pizza 系薄批,同埋细细个六吋大,份量啱啱好,手工制作,焗得酥香,表面舖满车厘茄、罗勒同拉丝马苏里拉芝士,简单而美味。🌮蘑菇墨西哥夹饼(3件) $168墨西哥夹饼口味有三款:蘑菇、鸡肉和牛肉,我哋拣咗鸡肉,配上牛油果酱🥑、莎莎酱、sour cream,好足料,味道丰富,好开胃👍🏻🐮烩牛面颊卷面 Beef Cheek Ragu $188我见到好多人介绍,所以一早bookmark定!! 牛颊肉煮到好入味好腍,卷面带点烟韧,每条面条都挂满了酱汁~🍸Sichuan Smash $128Cocktail以荔枝汁作基底,再加入桃作调味,饮落好sweet,甘甜突出,好适合女仔饮!

🍕玛格丽塔手工披萨 $118

🌮蘑菇墨西哥夹饼(3件) $168