2020-11-02 588 浏览
想来帮衬下好耐啦,俾佢嘅环境同埋食物都吸引!今日午餐可以坐室外,喺铜锣湾有咁样嘅环境真系非常之舒服。服务亦都非常之周到,侍应生主动介绍食物,亦都有为我哋安排室外之余,亦都注重我哋唔好太晒!食物整体价钱偏贵咗少少但系质素非常之好!300g一碟三款嘅沙律,整体上系比较少左一啲,但系胜在够多选择,同埋味道非常之好!特别系荞麦面沙律、虾沙律同埋吞拿鱼沙律!Bagel都系非常之好!三文鱼Bagel加cream cheese呢个系绝配!Bagel本身都系外脆内软!Bagel有五款选择我就拣咗杂锦另外点左一个和牛汉堡跟150 g沙律,跟汉堡有炸蕃薯条,呢个系画龙点睛嘅主食!欣赏欣赏!最后叫咗一杯大嘅Cafe Latte实在发觉呢个系最好嘅项目!手工咖啡非常之香浓,其他一般连锁咖啡店咖啡完全冇得比!

食物整体价钱偏贵咗少少但系质素非常之好!

300g  Salad

我就拣咗杂锦