2023-09-16
想喺闹市中揾个地方静静地睇书/饮杯咖啡休息下,又或者同朋友吹水叙旧,今次介绍嘅咖啡馆就非常适合💛坐窗边更加能感受到闹市中漫活嘅感觉,一边饮住咖啡,一边望住小巴同人来人往嘅街道,都几有feel☕️如果同朋友倾偈嘅话,就可以拉埋窗帘,设计好好👍🏻Combo Set (Single Espresso + Piccolo) $68⭐️⭐️极度推荐⭐️⭐️一上枱已经觉得拉花同器皿好靓🫨 呢度嘅咖啡种类好多,而且全部咖啡豆都系餐厅自己炒‼️Piccolo入口好顺滑,味道比Latte浓厚,aftertaste重nutty嘅味道😚饮到最尾milk foam同个拉花都仲系到💟侧边嘅single espresso虽然比较苦,但更加唔够饮咗咖啡嘅原味☕️舖头亦都非常细心,咖啡杯上加咗隔热杯套,以免客人焫亲🫶🏼四重芝士pizza 配蜜糖 $108⭐️推荐⭐️Pizza底薄脆,唔会食完就好滞😚分量十足嘅芝士,加埋蜜糖,甜甜咸咸,味道层次丰富😋建议大家趁热食,拉丝效果更佳‼️玫瑰风味单骨鸡翼(8件) $78单骨鸡翼超方便,劲适合我呢啲懒人🤣鸡翼炸得好香脆,加上的玫瑰花蜜,味道香甜🍯经典BBQ烧猪肋骨 配脆炸薯条 $216⭐️⭐️极度推荐
⭐️⭐️极度推荐⭐️⭐️
四重芝士pizza 配蜜糖 $108
⭐️推荐⭐️
玫瑰风味单骨鸡翼(8件) $78
经典BBQ烧猪肋骨 配脆炸薯条 $216
⭐️⭐️极度推荐⭐️⭐️
一开头净系比咗一把刀我哋,谂住问staff攞咗一把刀🐒点知切咗一下,侧边啲肉已经甩咗出嚟,非常酥软多汁😱煮得入味,味道酸酸甜甜,好开胃😍 肉质鲜嫩,加上表面嘅脆皮,增加咗口感层次感🤩
铺头入边嘅摆设都非常得意,下次如果再嚟会试siphon coffee😤净系睇Menu已经有超级多种🤣如果大家有选择困难症,建议同呢度嘅Staff倾偈,佢哋真系超级专业同好人,相信佢哋会比建议大家😝
#bei9sik💛 #bei9sik旺角
#旺角黄店#黄店cafe