2019-03-02 205 浏览
呢个香蒜香辣意粉好惹味 辣辣地又够晒香 啲蒜香直头系成间店既客人都会闻到咁香!配埋海鲜去煮,令成碟意粉既味升华左🥰 当然仲要赞下个意粉卖相都超掂!牛肉汉堡配薯条!你会见到啲牛唔系全熟 牛肉好嫰 好有肉汁 唔会干身👍🏻非常加分! 个汉堡非常大 食完会好饱好饱 所以我分左1/4个俾朋友食😂 冇谂过个汉堡餐会咁抵食!推荐🌟呢盘小食简直系100分!好脆好好食 因为系双拼 所以我地拣左洋葱圈同薯格 虽然系炸物但完全冇油益味 同埋炸得好适中 唔会太油或太干 木相信大家睇相都知有几脆 唔洗我多讲🤪加$8就可以饮到香浓朱古力! 冇谂过加$8都咁大杯 咁靓!我同朋友个杯朱古力既纹都唔一样架!但唔记得左影朋友个杯😣 总括而言 呢度系一间好有特色嘅小店!非常值得一试!当日系满座 再迟少少入已经冇位!推荐大家去试下!价钱唔太贵 性价比高^_^