2021-03-02 82 浏览
呢间系间😳 想一黎再黎既cafe啊😳野食好味,啲猫猫又可爱😩今日同fd两个人去食,由于选择太多样样都好吸引既关系😂我地拣佐二人餐~每份二人餐都会有两份是日餐汤同埋沙律,今日系忌廉汤😳感觉味道好似比其他餐厅更西式😂都几好饮想饮多几碗tim😳另外沙律唔系用大量沙律酱而系甜醋,更开胃~主食方面我地拣佐日式青蟹籽蓝青口芥末忌廉扁意粉同埋巴马火腿拉斯水牛芝士手工薄饼,两份都够两个人share黎食,好满足啊😍意粉上面有两只大青口好新鲜,搭配酱汁好和味🥰意粉酱汁浓郁,但唔会食到好腻,仲有粒粒青蟹籽 有啲芥末味😳时不时有d芥末味又唔会冲鼻😋增加了味觉既层次享受,唔错👍pizza啱啱焗出热辣辣😍饼皮唔会过厚~有弹力🥰边缘位焗到脆bobo😍唔会好硬!上面d番茄酱汁、烟肉、菠萝份量恰到好处,想赞表面落左好多水牛芝士!!😍食到拉丝好满足啊!另外有样抵食就系加多少少钱有一份二人份小食😋入面有爆谷鸡柳条、鱼宝、同埋薯块🍠份量好多食唔嗮😂全部都系啱啱炸出,外脆内软!饮品方面嗌佐oreo脆脆朱古力云朵冰沙同菠萝云朵冰沙🍍呢两杯野饮带到惊喜俾我地😳尤其系oreo沙冰值得一试!入口有浓厚既朱古力味同咬到粒粒冰同oreo碎

小食拼盘

饮品方面嗌佐oreo脆脆朱古力云朵冰沙同菠萝云朵冰沙🍍呢两杯野饮带到惊喜俾我地😳尤其系oreo沙冰值得一试!入口有浓厚既朱古力味同咬到粒粒冰同oreo碎🤩好好饮好邪恶!菠萝沙冰好绵密~都饮到菠萝香味同埋乳酪🥰两者既配搭好match!

总括而言呢间餐厅野食质素唔错,而且有好多可爱既猫猫系周围令人目不暇接😍好适合家人朋友或情侣聚餐~都感受到啲员工对啲猫猫好有爱,啲猫猫都唔惊佢地甚至非常高窦😂😂😂,相信日常啲职员一定善待啲猫猫啦🥰经过要帮衬下啦~
2021-02-28
午餐