2024-09-02
揾到隐藏系闹市既高质居酒屋🤤平日晚上都好满场 食物高质又多选择😉 .|烧帆立贝 $148 荣螺壶烧 $138 推荐🫶🏻 唔只个样打卡 海鲜仲烧得啱啱好!切到一口一粒 每粒都好嫩口 又入味🤤.|刺身拼盘七点盛 $380 除左赤身同鱿鱼 仲有唔同嘅白身鱼🐟 其中我哋最钟意平目薄切 淡淡鱼味易入口 口感带点爽同咬口~.|北海道花鱼一夜干 $118次次去居酒屋都一定会叫一夜干 咸香 鱼肉肉质湿润😎 配埋嘢饮好正!.|串烧 由$28去到$36我觉得呢到嘅串烧价钱都几合理 而且有质素~ 尤其免治鸡肉串 外表焦香 入面肉质柔软 配埋蛋汁食好滑❤️豚肉芦笋卷又系好好食!豚肉非常薄 重点系芦笋一啲都唔干🥹 爽口又有汁.|串烧提灯 $48非常少见嘅提灯竟然喺呢度揾到😳 有兴趣嘅朋友一定要叫一串试吓!.|黑豚肉软骨山葵烧 $78山葵烧系出面比较少见 所以就叫嚟试吓~ 系比较多酱既汁酱炒 有山葵味但唔攻鼻👍🏻.|明太子煎蛋卷 $88蛋非常滑 口感就好似炒滑蛋咁😆 入面嘅明太子一夹就爆晒出嚟😍 一定要点既菜式!.|三文鱼三文鱼子烧饭团 $78三文鱼料好多 一啖咬唔哂😆 会跌哂啲料~ 饭团表面烧到脆口😋.|鸡蛋布甸
平日晚上都好满场 食物高质又多选择😉
|烧帆立贝 $148 荣螺壶烧 $138
|刺身拼盘七点盛 $380
|北海道花鱼一夜干 $118
|串烧 由$28去到$36
我觉得呢到嘅串烧价钱都几合理 而且有质素~
尤其免治鸡肉串 外表焦香 入面肉质柔软 配埋蛋汁食好滑❤️
|串烧提灯 $48
|黑豚肉软骨山葵烧 $78
|明太子煎蛋卷 $88
|三文鱼三文鱼子烧饭团 $78
|鸡蛋布甸 $38
价钱又系好抵食🤤 焦糖汁满满~