2020-02-06
湾仔汕头街虽然唔多起眼,但其实巷内都有好几间小店,Mansons Lot就系其中一间话明小店,店舖当然不大,放到几张枱仔,不过唔算好迫夹,系度饮杯咖啡hea下都不错既Vegetarian All Day Breakfast有多士,牛油果,炒蛋,集菇,薯饼同埋沙律,正常all day breakfast既食材,但肚饿既关系觉得特别好食Flat White奶泡做得好好,好滑,咖啡唔酸同饮到咖啡既味道,我钟意Artisan Toast烟三文鱼,牛油果再搽上cream cheese, 真系好夹好好味 Cappuccino拉花拉得几靓,奶泡同flat white一样咁滑,不错Fries朋友食左一条话咸到食唔到,要求重做过一份,但店员坚称系芝士既咸味,佢地无加盐,朋友话无可能,其实放大张相睇都睇到一粒粒盐,拗黎都嘥时间,我地最后cancel咖啡,all day breakfast同toast都不错,系价钱略贵,同店员态度有点嚣张外,基本上都系一间不错既cafe
Vegetarian All Day Breakfast
Flat White
奶泡做得好好,好滑,咖啡唔酸同饮到咖啡既味道,我钟意
Artisan Toast
Cappuccino
拉花拉得几靓,奶泡同flat white一样咁滑,不错
Fries