2019-05-31 392 浏览
虽然旺角真系好鬼多人,但胜在方便又多餐厅拣,楼下Café不嬲都好好hea,但有靓景真系唔多,呢度环境开扬,半边餐厅都系用左落地玻璃,餐厅d櫈又多色,几令人舒畅纽西兰牛肉眼伴意大利黑醋沙律估唔到Lunch都有得豪食,纽西兰肉眼扒,难得都整到5-7成熟,虽然未能同扒房比较,但呢个价值同lunch黎计已经足够,另外沙律方面个串串茄好新鲜,仲煎香左,好饱满又多汁,个黑醋就比较甜黑松露野菌安格斯汉堡有当年出名嘅某间连锁汉堡店嘅味道,好耐无食到,黑松露野菌够Creamy够香,安格斯都算Juicy,都唔错,仲配左薯角,每次有佢代替薯条都觉得系Bonus 红豆抹茶鲜奶有三分一都系红豆,好足料,饮落都几滑身苹果玫瑰普洱茶满满嘅一壶,普洱比较浓味,但配番苹果玫瑰就平衡到岩岩好

纽西兰牛肉眼伴意大利黑醋沙律

黑松露野菌安格斯汉堡

红豆抹茶鲜奶
有三分一都系红豆,好足料,饮落都几滑身

苹果玫瑰普洱茶
满满嘅一壶,普洱比较浓味,但配番苹果玫瑰就平衡到岩岩好