<Creo by Brentwood> 📍坚尼地城游走于坚尼地,又唔知食乜好 🤔 见到一间充满活力嘅coffee shop,眼睛比餐牌上嘅海鲜脆面吸引住 👀 一于就试试佢。Seafood Crispy Angel Hair Pasta with Tomato Sauce ($118) — 意粉新食感 😍 天使面炸到脆卜卜再淋上热辣辣嘅番茄Hot sauce,好惹味!食感好得意 🤭 估唔到肉丝炒面可以有呢种演变。不过一整个脆面其实都几热气,建议餐厅抄足啲,面饼做到外脆内软感觉更好 🥴食热气野就配啲清爽啲嘅饮品,要左支走佬士多啤梨大杯茶,发酵茶有种有气士多啤梨乳酸菌味道,饮落几清爽 ☺️ 巧C服~ 餐厅以玻璃门面设计提升整个空间感,坐位阔落,适合朋友聚会或者一丁友Hea时间。墙身有一大幅手绘壁画,加上灯饰同装饰,环境感觉Cozy 💛💙💛💙💛
<Creo by Brentwood> 📍坚尼地城