2020-03-14
值得无限次n call嘅店😋😋marihana:入口清香 有谈谈嘅花香味 好好入口 而且入口后香味停留系口度比较耐 带有少少🤏甜 味道fresh Ruth:麦子味道比较浓 酒气比较重 但系就唔会有一般啤酒嘅苦涩味开头时候放太耐先饮 可以后段时间,感觉两只酒都有少少走味 Coedo红赤啤酒慢煮牛脷配薯蓉牛脷非常爽滑 薯蓉配搭啤酒本来好似好唔Match 🙈但系能慢慢炆嘅时候啤酒都入晒牛脷里面 如果再来一碗白饭就完美🤣牛油果配意大利软芝士身为牛油果🥑fans一定无限次N call🤭Cheese 唔会腻都唔会太甜 配合烘培后松软嘅牛油果 非常好食😋日式疏乎厘蛋香砵仔饭配铿鱼汁呢个饭真系令我超级有惊喜 热辣辣嘅疏乎厘蛋香 然后带点泡沫 感觉呢就甜品与饭嘅结合 另外鳗鱼都非常高质、铿鱼汁非常之鲜 份量充足猪腩肉 酸辣芒果酱猪腩肉有D肥 但系入口都几爽 不过也不是失 配合酸辣芒果酱汁 有D泰式料理作法
marihana:入口清香 有谈谈嘅花香味 好好入口
开头时候放太耐先饮 可以后段时间,感觉两只酒都有少少走味
Coedo红赤啤酒慢煮牛脷配薯蓉
牛油果配意大利软芝士