2024-06-14 602 浏览
今日约咗朋友去深水埗买嘢,睇下啲电子零件,不过天气有啲热,买完嘢之后就去咗西九龙商场上面行街,凉下冷气。商场都有好多层,我哋逐层行,行到去六楼,经过𠮶间开咗都好耐嘅西餐厅,不过一路都未去试过,谂谂下佢开得咁耐一定有佢可以屹立不到嘅原因,反正未食午餐,就入去试下。我哋三个人叫咗四个餐,其中有一个系甜品嚟嘅,亦都系令到我哋最惊喜嘅食物!🐮铁板烧牛扒配薯菜牛扒我哋拣咗杂菌汁,咬落去都几松软,有餐汤同埋餐包配送,60蚊松啲嘅价钱嚟讲绝对有下次👍🐔马来咖哩鸡饭咖哩上面洒上一啲葡萄干,有淡淡嘅椰汁香味,薯仔都够淋,系唔错嘅选择🌼芦笋意大利饭爽脆嘅芦笋配上杂菌意大利饭嘅creamy,份量虽然唔大,但系非常饱肚🫶意大利饭烟韧适中软绵而唔会烂🍰肉桂焦糖西多士配雪糕第一次食到肉桂口味嘅西多士仲要系外脆内软,唔使点糖浆不用沾炼奶,只需要点啲雪糕就已经非常好食🥤玫瑰花柚子茶玫瑰花嘅幽香配搭清新嘅柚子,系一个新颖得嚟几好饮嘅配搭原来两点之后仲会有下午茶餐,下次可以过嚟试下佢下午茶
今日约咗朋友去深水埗买嘢,睇下啲电子零件,

🐮铁板烧牛扒配薯菜

🐔马来咖哩鸡饭

🌼芦笋意大利饭
意大利饭烟韧适中软绵而唔会烂

🍰肉桂焦糖西多士配雪糕

🥤玫瑰花柚子茶
玫瑰花嘅幽香配搭清新嘅柚子,
系一个新颖得嚟几好饮嘅配搭

原来两点之后仲会有下午茶餐,
下次可以过嚟试下佢下午茶
2024-06-14