2021-12-31
#tea #深水埗 #深水埗cafe 据闻深水埗大南街好多cafe,竟然一直都未去过!初次尝试就拣咗有啲名气而且有展览区域嘅Opengroundʕ •ᴥ•ʔCake of the day- sesame tofu cheesecake 🍰当天平日3点几去到已经几乎满座,好多客人都嚟摸咗门钉(´・_・`)即使我地有位坐,都已经得返一款cake了!Oolong cascara 🍹嚟到发现条街冇想像中咁多cafe,冇石塘咀街市后面嘅宝德街咁密集,可能需要慢慢再探索一下先揾到(。・ω・。)ノChocolate ☕️#大南街 #coffee #咖啡 #咖啡店 #coffeeshop #cafe #cake #sesame #蛋糕 #下午茶 #hkcafe #hongkong #香港 #hkfoodie #foodiehk #hkrestaurant #hkcoffeeshop
Oolong cascara 🍹
Chocolate ☕️