2019-09-28
系旺角行街想坐得休息下食下野,系附近行经呢间café未入夜店入面已经坐左七成满,睇黎呢间café都几有人气,所以同朋友入去试下叫左个Eggs Benedict, 佢有流心蛋既效果,唯一未尽完美既系个蛋面有少少黑黑地,望落卖相冇咁吸引,但食落都系好食既😂呢个配左三文鱼,下面系toast个种面包黎,脆脆地,口感唔错之后叫左个南瓜意大利饭,佢上面铺左芝士碎同香草调味,个饭系黄色望落都好开胃,个饭既texture系好creamy浓郁最后叫左个凯撒沙律黎refresh 下😂我最中意系佢帮佢切开左d菜,唔系成块咁上,可以方便女士食用上面有脆脆既面包粒,芝士片同沙律酱🤗食落清新叫左杯菠萝特饮,佢整到有渐变既效果,都几令,但饮之前就要搞匀佢先总括黎讲,呢间店都几适合食下饮下野休闲谈天说地,我入面仲见到有人系度温习tim😂睇黎唔止连锁咖啡店 ,而加普通café都有人黎帮衬加温书喇
最后叫左个凯撒沙律黎refresh 下😂
我最中意系佢帮佢切开左d菜,唔系成块咁上,可以方便女士食用
上面有脆脆既面包粒,芝士片同沙律酱🤗食落清新