餐厅: 帝樂德國餐廳 (Fashion Walk)
资讯:

2024-08-19 129 浏览
今日继续同奴才爸喺港岛觅食,接放工之后我哋喺铜锣湾闲逛,路经间成日经过嘅德国餐厅就一于入去试吓😋Berry Party🍹由蔓越莓、青柠汁同杂莓糖浆制成既半沙冰,甜甜地好岩女仔饮,而且上面仲有啲生果,岩晒打卡😉Bondi Beach🍹由橙汁、青柠汁、芒果糖浆及梳打制成,味道酸酸甜甜好适合夏天饮😋Salmon Ceasar Salad🐟🥗沙律菜,好新鲜好甜好爽脆,夏天食个沙律菜开胃真系唔错👍🏻😌而且上面仲有烟三文鱼,配埋一齐食味道更有层次😋Scallops Crab Linguine🦀🍝呢个扁意粉我同奴才爸都好钟意,调味做得刚刚好,系蕃茄忌廉汁🍅😋带子好大粒,煎香外表,内里保持嫩滑口感😋Black Forest Cake🍒🍫🍰呢个黑森林蛋糕都几大件🤣朱古力蛋糕香浓,入边嘅车厘子酸酸甜甜配埋啲cream一齐超正👍🏻🤑 人均消费:~$300🤩 推荐指数:7 / 10📍 餐厅资料:帝乐 - 德国餐厅 (Fashion Walk) (铜锣湾)铜锣湾京士顿街8号Fashion Walk新豪大厦地下A及C号舖☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*喜欢我的食评请Like & Fol

Berry Party🍹

Black Forest Cake🍒🍫🍰
Black Forest Cake

🤑 人均消费:~$300
🤩 推荐指数:7 / 10

喜欢我的食评请Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.foodie

#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去处 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #铜锣湾美食 #德国餐厅 #帝乐
Berry Party & Bondi Beach
Black Forest Cake