2021-03-03 177 浏览
夜晚回覆堂食, 终于可以有机会黎Lagom 食晚餐. 入座时唔算多人好快就安排好座位, 入面空间感好大, 仲有露天梳化位可以选择饮野同食shisha, 比到人好舒适的感觉. 饮品柯打了non-alcoholic drink: Before Sunrise 同埋Before Sunset, Before Sunrise系热焦糖甘橘味oat milk shake, Before Sunset系冻甘橘玫瑰特饮, 一热一冷又几有心思, 我个人比较喜欢Before Sunset. 食物试左干贝熏鲑芦笋炖饭同埋台湾风味牛肉千层面, 烧干贝大大粒, 炖饭亦煮得够creamy而不腻, 牛肉千层面芝士味十足, 但又唔似出面肉酱的做法, 有啲台式红烧牛肉嘅味道, 两样都几好味. 食完晚饭就出去露天梳化座试一试shisha, 店员好有礼貌介绍每款味道同较烟, 消闲倾计一流

Before Sunrise & Before Sunset

干贝熏鲑芦笋炖饭

台式风味牛肉千层面