2019-09-25 56 浏览
放假我经常都想揾个地方hea下,放下空。今日就黎左铜锣湾呢间小cafe 佢算系喺大坑尾之中,我本人好喜欢呢个地方,铜锣湾咁热闹既地方行多几步就好似去左一个宁静而文青既小角落咁。我觉得坐在窗边更加舒适,望住出面街景。我叫既系日本蛋三文治,我想讲呢一个真系非一般蛋治不单只厚同滑,蛋味特浓,佢仲有一阵牛油既香味(仲有阵特别既肉味,我形容唔到)系未食过呢个味既蛋治,就算喺其他食日本蛋治既地方都好唔一样!好味!当然黎到呢度,一定要叫pancake我就叫左我最钟意既抹茶味厚pancake食落既口感有啲似松软既蛋糕,我就好钟意成日食梳乎厘pancake ,我反而觉得呢种仲好食,佢抹茶味好好好浓,岩哂我配上黑豆同红豆,真系超好食!个cream冻既,个pancake 系热辣辣既,配合得非常好👍🏻总结,所有野都好食我下次会再试另一个味

我觉得坐在窗边更加舒适,望住出面街景。

我叫既系日本蛋三文治,我想讲呢一个真系非一般蛋治

当然黎到呢度,一定要叫pancake
我就叫左我最钟意既抹茶味

厚pancake食落既口感有啲似松软既蛋糕,我就好钟意

总结,所有野都好食
我下次会再试另一个味