2021-06-09 380 浏览
´•ᴥ•`慢煮封门牛柳蕃茄扁意粉($92)封门牛柳经慢煮后好粉嫩食落牛味非常香 而且嫩滑朋友平时几嘴刁都赞口不绝🤤Lunch Set可以唔洗100蚊食到系几超值 扁意粉亦有一定质素‪(⌯˃̶᷄ ⁻̫ ˂̶᷄⌯)‬´•ᴥ•`海胆酱蚬肉意大利饭($88)呢个系我叫嘅 平时海胆鱿鱼军舰就食得多 估唔到意大利饭都可以海胆酱 味道就系海胆鱿鱼嘅海胆酱味 好似我咁嘅海胆发烧友好快就成碟清晒 而且系我之前未见过嘅煮法 非常特别 西日fushion٩(ˊᗜˋ*)و´•ᴥ•`日式咖喱芝士汉堡定食($82)上菜后见到有三大块芝士汉堡非常丰富足料 一个女仔未必食得晒 块汉堡系有拉丝效果(´・ω・`)芝士味浓 汉堡亦非常充实饱满两个人share都够(⁎ᵕᴗᵕ⁎)´•ᴥ•`柚子芝士蛋糕(+$18)柚子味都几出 所以食落唔会腻原价买就比较肉赤 但午市加18蚊都不失为一个完美句号´•ᴥ•`Rose Caffe Latte朋友超钟意饮咖啡见到呢度似乎以咖啡闻名都忍唔住加钱试试龙与凤( ˊ꒳ˋ ) ᐝ我表示唔记得加左几多钱 但唔平见到卖相咁精致 我都忍唔住饮左啖唔饮咖啡嘅我觉得好绵好滑而且好易入口 (๑ ー̀εー́ ๑)チッ饮完系
´•ᴥ•`慢煮封门牛柳蕃茄扁意粉($92)
封门牛柳经慢煮后好粉嫩
食落牛味非常香 而且嫩滑
朋友平时几嘴刁都赞口不绝🤤
Lunch Set可以唔洗100蚊食到系几超值
扁意粉亦有一定质素‪(⌯˃̶᷄ ⁻̫ ˂̶᷄⌯)‬

´•ᴥ•`海胆酱蚬肉意大利饭($88)

´•ᴥ•`日式咖喱芝士汉堡定食($82)
上菜后见到有三大块芝士汉堡
非常丰富足料 一个女仔未必食得晒
块汉堡系有拉丝效果(´・ω・`)
芝士味浓 汉堡亦非常充实饱满
两个人share都够(⁎ᵕᴗᵕ⁎)

´•ᴥ•`柚子芝士蛋糕(+$18)
柚子味都几出 所以食落唔会腻

唔饮咖啡嘅我觉得好绵好滑
而且好易入口 (๑ ー̀εー́ ๑)チッ
饮完系对咖啡呢种饮品加分🤣
可想而知homü嘅咖啡真系几高质

作为商场中的清泉 午市套餐价钱都算抵食 座位亦适合朋友聚旧倾计
环境几清幽 比人闹市中桃花源嘅感觉((っ•ω•⊂))