2016-01-23
今日系细佬生日, 一家人决定去beans 用餐,平时于繁忙时间经过必定大排长龙, 心想究竟系咪真系咁好味~ 今日决定一试!令我觉得最靓系佢个环境, 以木为主要idea, 有草做衬托bean 最主要食西餐, 最开心系有egg benedict , 将军澳唔系度度有, 另外都有热食例如意粉, 意大利饭..同主打甜食, 好多人食完都赞不绝口。 我地点左小食拼盘, 黑松露软壳蟹意大利粉, 千岛酱蟹棒蟹子帆立贝pizza, egg royale set拼盘一到我地都哇一声, 真系好大份!洋葱圈炸得金黄香脆。其他就一般般另外, 黑松露软壳蟹意大利粉因一到场已被吃光, 冇影到相但非常creamy , 加埋黑松露味, 比一般忌廉香汁更惹味, 系最好味既一道菜反而最令我失望系egg royale set 既egg benedict, 可能自己中意食有醋味既poached egg, 呢间就食唔到醋味, 包既质感系烟韧个种, 系平时某快餐店既猪柳蛋汉堡个只, 口感就见人见智主要泥讲, 呢间既热食比all day breakfast 更好食, 但价钱不平, 围埋都要600 蚊岛, 相信等将军澳人潮走先再食下一
令我觉得最靓系佢个环境, 以木为主要idea, 有草做衬托
主要泥讲, 呢间既热食比all day breakfast 更好食, 但价钱不平, 围埋都要600 蚊岛, 相信等将军澳人潮走先再食下一次了, 下次期待试佢D甜品!