2018-09-23 222 浏览
今次嚟左位于铜锣湾区的泰式餐厅食泰菜🍴😄😀款式都几多 点左菜都好快上枱😙😗柚子沙律 🥗份量都好多的 有几只虾肉🍤同埋好多柚子😄😀要赞嘅系 啲柚子系撕开一条条的👍🏽👍🏽甜度可以 做前菜都几开胃海南鸡 半只 送一碗饭🍚平时小妹是唔食鸡的 但哩度嘅鸡系去骨 肉质都几嫩滑 仲有佢个酱系好正 酸酸辣辣的🌶配鸡肉同埋捞饭都好味😋😋泰式咖哩炸软壳蟹 🦀平时食咖哩都系食猪牛鸡海鲜 哩款菜都系第一次食 真系无令到我失望👍🏽👍🏽味道不太辣 怕辣的朋友都可以食到😊☺️重点 只软壳蟹🦀虽然系啲酱汁浸哂 但系食嘅时候都系脆 真系啖啖肉同埋系热嘅😉☺️蒜蓉包 四块 系有别于出面的 哩度嘅包真系用蒜蓉粒 葱粒制作而成的 烘得好香脆👍🏽😀马拉盏炒椰菜苗 正常 不过不失 味道好浓烈又够获气 我觉得好食🤣😆甜品 系#椰汁糕 系标明自家制的😍🤩真系好胀卜卜同埋好有椰子味🥥而且啲西米都系大大粒嘅 正!
柚子沙律
海南鸡