太古坊装修完之后都开咗唔少新嘅餐厅❤️今日趁放工之后就嚟试吓啦🌛呢间主打亚洲菜嘅餐厅好似热带雨林咁好有特色🌴除咗室内仲有室外嘅位置啱晒Happy Hour Chill下🍻食物选择有泰式星马同埋印度菜式选择都好丰富🌈⭐️ Cheese Chaska 🧀 将薯蓉同芝士沟埋炸香🥔感觉非常香脆特别配上自家用红菜头造成嘅Dipping Sauce🩷粉红色好吸引⭐️ Chilli Prawns 🍤铁板上嘅虾仁配上三色辣椒🫑口味惹味充满镬气🔥 配上Tortilla同埋三色嘅酱汁充满层次有种墨西哥风味🇲🇽⭐️ Old Delhi Butter Chicken 🐔 ⭐️ Garlic Naan 🧄呢度嘅牛油鸡好有质素🫶🏻入口香滑得黎但系唔会太油💛鸡肉都好嫩滑🍗配上松软嘅薄饼就系最佳配搭⭐️ Banoffee Pie 🍌入口Creamy得嚟带上香蕉自然嘅甜度🧁配上椰子雪糕比起一般嘅美式甜味感觉比较清新🍦⭐️ The Drunk Mango Gin 🥭系Gin酒上面加咗唔少泰式嘅新元素泰国 Basil有种独特嘅香气加上酸芒果既Tangy口味好有特色☘️⭐️ Lime Soda 🍋‍🟩青柠梳打口味清爽开胃🥤特别拣咗偏咸嘅口味更
Cheese Chaska
⭐️ Cheese Chaska 🧀