见到朋友嚟食,本身我好中意食土耳其菜,呢间新开未试过,即刻嚟试试当日lunchtime谂住BOOK定位,点知openrice app显示full,于是冇booking胆粗粗上去啦唔知系咪老细嘅全程态度超级nice,好好招呼,见我等人又用个好靓茶壶斟茶俾我饮住等嚟之前都冇target食咩菜,反面一定想试turkish coffee,冇谂过即叫即整!前菜叫咗个伊斯坦堡杂菜薯仔,结果嚟咗薯条,好好味!都好多菜~羊架好好味,但系细旧,不过配饭够哂饱啦听佢推介叫多份煎三文鱼,上碟「哗咁大旧」油多咗d,冇计煎三文鱼出油多d又有少少配菜,正甜品土耳其软糖加类似龙须糖配咖啡好夹成晚就系佢招呼我地啦~ 好nice个杯好靓,特别有feel我谂如果有机会去土耳其旅行我会买番个要赞系可能平日去坐得好舒服虽然餐厅系酒店顶楼,但唔好太有期待「哗系酒店餐厅会好有情调」当普通餐厅咁装修唔错,阔落光猛,人流少少位置好近油麻地地铁站系庙街隔离

伊斯坦堡杂菜薯仔

前菜叫咗个伊斯坦堡杂菜薯仔,结果嚟咗薯条,好好味!
都好多菜~
羊架

羊架好好味,但系细旧,不过配饭够哂饱啦
香草三文鱼

听佢推介叫多份煎三文鱼,上碟「哗咁大旧」
油多咗d,冇计煎三文鱼出油多d
又有少少配菜,正
甜品

甜品土耳其软糖加类似龙须糖
配咖啡好夹

成晚就系佢招呼我地啦~ 好nice
土耳其咖啡

个杯好靓,特别有feel

我谂如果有机会去土耳其旅行我会买番个

要赞系可能平日去坐得好舒服

当普通餐厅咁装修唔错,阔落光猛,人流少少

位置好近油麻地地铁站系庙街隔离
2018-12-12