2019-07-06 76 浏览
每次同朋友行过朗豪坊都会被呢间店吸引, 今日决定嚟食晚餐!番茄大虾青口意粉晚餐一上台第一感觉系好grand好靓, 所有摆盘都有心思之余食物亦都够热! 跟餐我叫左冻柠茶同埋汤, 今日系南瓜汤, 好甜同埋够杰, 好适合晚餐前饮增加胃口! 冻柠茶本身已经少甜, 所以饮落口都系好fresh. 到左主角意粉, 番茄煮得好浓好入味, 每条意粉都有足够既番茄酱汁, 每一啖都系浓厚既番茄香草味, 虾亦都系煎过再加入意粉, 同埋已经冇虾壳, 好细心! 虾肉唔梅, 加埋青口亦都冇沙, 成碟意粉都好高质!意大利牛肝菌云吞晚餐朋友同样系点左柠茶再加沙律, 又系另一种配搭而沙律菜好新鲜, 又唔会有过多既汁搞到过咸! 到左云吞, 份量好多同埋每件云吞都大大件, 芝士粉再加埋配菜好夹个云吞, 而菌味亦都相当突出, 好有惊喜既晚餐呀!!之后想再食甜品但都已经食唔落了, 太饱太满足啦! 呢度既环境亦都好chill好relax, 食饭倾计就岩哂, 同朗豪坊呢个系旺角既大商场相映成趣!
每次同朋友行过朗豪坊都会被呢间店吸引, 今日决定嚟食晚餐!

番茄大虾青口意粉晚餐

意大利牛肝菌云吞晚餐