2017-03-07 2141 浏览
      同友人们一早已经 plan 左星期五去Inn Side Out食Dinner~我地唔记得Book枱,我地一行四人行紧去Inn Side Out时已经一路谂紧Plan B,因为沿路都有几group人一齐向同一个方向行,好惊冇位,不过好好彩,我地上到去几乎唔洗等就有得入去,我地坐既位系餐厅最入既部分,但半个钟后,最入既位置都已经坐满晒lu~   一坐低梗系食花生先啦最正就系d花生壳可以掟落地~~仲搞到成地花生壳~~之后野饮就到喇,Apple Sider,中规中矩啦~等左一阵,三样野食一齐黎,睇见都开心~我地叫左普通薯条,芝士焗通心粉,同埋一个Pizza~薯条热辣辣脆卜卜,再配埋个类似芥末既酱,好肥既感觉,好好味呀芝士焗通心粉,开头食觉得几好食,好Rich好Creamy,我地4个人食,食左一半已经觉得腻...#2 Pizza,有鸡肉,蘑菇,芝士等等既配料,每啖都好足料,正~最后惊唔够,就叫多份Hot Wings,比较普通,冇乜特别
   一坐低梗系食花生先啦
最正就系d花生壳可以掟落地~~仲搞到成地花生壳~~
Apple Sider
之后野饮就到喇,Apple Sider,中规中矩啦~
Great Seasoned Fried
Macaroni $ Cheese
#2 Pepperoni, Sausage, Mushroom, Tomatoes & Olives
Hot Wings
最后惊唔够,就叫多份Hot Wings,比较普通,冇乜特别
2017-03-03
Apple Sider