2013-03-18
去BBQ!!??唔想抽时间预备食物又有几多个选择??大尾笃、烧烤乐园、近近地美孚…一一试过都不外如是,志在同朋友倾下见下又一餐,今日系家姐神神秘秘既带领下去到闹市中既闹市-----大角咀!!势估唔到原来大角咀大厦上既天台可以有自助烧烤!!一边行住个5层楼梯一边怀住超兴奋既心情入去!!环境方面:有飞标玩,睇人玩睇得多,呢个场,冇高手,冇人望住哂,就咁,我好开怀咁玩完一次又一次!!仲同家人黎个决一高下!!哈哈!!烧烤要再上一层天台,(5楼有冷气、电视、sofa、飞标,饮品任拎、厕所2格,干净!!毕竟去烧烤有几可去到又光猛又干净架!!!!?所以我好满意!)服务方面:要预先一日俾deposite, 相信小本经营,先收deposite再按人数预备食物系不二之选! 去到就有职员到天台起火,我地就坐系5楼行下玩下,一上到去就有得烧!!可以话服务系相当周到既!!!!(**天台有洗手枱,好方便!!)食物方面::种类唔算太多,烧左半晚已经冇咩好烧啦~但系胜在食物既质素好好,比较起一般烧烤场既,感觉新鲜好多、整洁好多!!!场内仲每组客人有一张桌放餐具餐碟(环保!欣赏!)要有既基本好齐备(纸巾、刀叉、碟、、锡
环境方面:有飞标玩,睇人玩睇得多,呢个场,冇高手,冇人望住哂,就咁,我好开怀咁玩完一次又一次!!仲同家人黎个决一高下!!哈哈!!烧烤要再上一层天台,(5楼有冷气、电视、sofa、飞标,饮品任拎、厕所2格,干净!!毕竟去烧烤有几可去到又光猛又干净架!!!!?所以我好满意!) 服务方面:要预先一日俾deposite, 相信小本经营,先收deposite再按人数预备食物系不二之选! 去到就有职员到天台起火,我地就坐系5楼行下玩下,一上到去就有得烧!!可以话服务系相当周到既!!!!(**天台有洗手枱,好方便!!) 食物方面::种类唔算太多,烧左半晚已经冇咩好烧啦~但系胜在食物既质素好好,比较起一般烧烤场既,感觉新鲜好多、整洁好多!!!场内仲每组客人有一张桌放餐具餐碟(环保!欣赏!)要有既基本好齐备(纸巾、刀叉、碟、、锡纸、食物夹…etc)令人可以食得好有仪态^v^值得一赞系调味粉都有4-5种(孜然粉:好好味重庆烧个只粉)(五椒粉)…etc正!!!不过建议食肉类可以唔放调味粉,因为本身佢地d肉「叶」得好入味!!唔会样样肉都个只味啰!用心之作!!连煮开野食既妈咪食过都话似「叶」左半日以上!! 价钱方面:分析过约$170一个人唔系特别平,但谂深一层,
(1)任饮㖞!!(平时d自助烧限1或2罐,讲真bbq点可以唔饮多d!?)
(2)就脚㖞!!(话哂系市区,车资都悭一毕啦!!)
总结黎讲,都算抵既!!!