2014-10-04 1605 浏览
铜锣湾一向都系我最钟意行既地方,不过平时想食cafe都要上楼,所以钟意食cafe既我觉得cwb食饭都几闷呢间cafe,系登笼街地下,望落就好细,位又唔多几个,但食物都真系几有惊喜叫左个all-day breakfast,价钱不算便宜,不过铜锣湾区都好难唔贵窝夫唔热同埋有啲硬,食落仲没有蛋香,确是有点失败。 但炒蛋嫩滑 (虽然卖相一般,炒到一旧旧),肉肠味道亦不错,最后茄汁豆当然就是茄汁豆,味道没特别。以约100元的价钱来说,份量确是少了一点。之后点了一「小」个拿破仑蛋糕,外层硬得黎唔够脆,没有口感之余比较难咬开。但单说味道的话,甜度十足,算是及格。另外,个环境坐得几好,望落就好细,但坐得都几舒服,倾个计真系唔错唔错
all-day breakfast
拿破仑蛋糕