最近收到好多好消息☺️即刻同Lisba & Lisboy食餐好庆祝🍾见呢间尖沙咀嘅高级烧肉店个日本名同小Sun妈同名🤪🇯🇵即刻Book来品尝品尝😍最正系呢度加$148就有免费任饮清酒🍶有16款清酒同特饮俾大家拣,真系无得输,小Sun妈就放肆咗成晚🍸🍸🍸😚🍽️ 鹿儿岛A4和牛盛盒呢个和牛盛盒超级吸引😋一上台有排和牛靓靓咁摆系我面前,有和牛三角胸小排、肉眼盖、脊峰🥩Lisba开动烧两烧,熟咗就俾Lisboy品尝,开心到佢😋有得食好西!🍽️ 日本和牛牛颈脊烧肉就系不停食和牛,我哋唔够喉,即叫咗呢个一大块嘅和牛牛颈脊😋见到舔舔脷,入口即溶享受😎🍽️ 南非鲍鱼、活蛏子、白鳝烧完和牛当然仲要烧下啲海鲜🤤order咗大大只南非鲍鱼、活蛏子同招牌白鳝,呢度除咗可以自己边食边烧都可以叫餐厅帮手烧😋咁佢地就会帮我哋调味😋够晒炭火喉~懒人恩物~烧白鳝外脆内软真系超正!🍽️ 日本鸡颈、炭火鸡、一夜干鸡全翼食完和牛又食完海鲜,未够喉就一定要叫埋佢地嘅日式鸡🤤自己烧下鸡颈,啲鸡汁出晒来,黑白免色炭火鸡够晒juicy😋鸡全翼仲烧到脆卜卜~正爆!🍽️ 伊比利亚猪肋条、烧鳕鱼干、番茄蒜子沙律差啲唔记得食完酸酸甜甜嘅番茄蒜子沙律🍅最

🍽️ 鹿儿岛A4和牛盛盒

🍽️ 日本和牛牛颈脊

🍽️ 南非鲍鱼、活蛏子、白鳝

🍽️ 日本鸡颈、炭火鸡、一夜干鸡全翼

🍽️ 伊比利亚猪肋条、烧鳕鱼干、番茄蒜子沙律
差啲唔记得食完酸酸甜甜嘅番茄蒜子沙律🍅最后烧埋呢个猪助条淡淡肉😋好味道啊!而个鳕鱼干放入炉烧两下脆卜卜🤤不得了~呢餐果然系极品!
  • 活蛏子(2只)
  • 烧鳕鱼干
  • 活蛏子
  • 烧白鳝
  • 南非鲍鱼
  • 伊比利亚梅头
  • 牛肉盛合(二人份量)
  • 炭火鸡