.今日Ad hoc 约朋友去brunch 随意的去咗我哋未食过既cafe 享受下☕️适逢2.14同年初五庆祝吓新年开工大吉🍊同埋情人节快乐🌹果然今次又系lucky day杯咖啡☕️好好饮食物都好食值得再去=====================👍🏻个人推介必食🥪Brioche Fresh toast $108 single toast or $148 set with black coffee Fresh toast 口感唔会好fluffy ,暖暖哋有面包蛋浆感口唔会太甜咸咸地可用上意大利淡芝士食想酸酸地配返蓝莓酱亦都有香蕉士多啤梨蓝莓生果中和甜度整体感觉唔会太甜都好食食完配返杯black coffee一绝杯coffee好好饮,我谂属于中浅炒饮落去唔会太苦涩后蕴调咖啡嘅味道慢慢回甘味😎=====================☕️Flat White $45 我喜欢的味道唔会偏酸而且拉花靓够持久饮完杯啡仲未化======================🍝Chef special $118辣肉肠茄汁意粉好耐冇食过蝴蝶粉软硬度适中,配上个茄汁意粉,亦都唔会太酸好惹味好好食==========
[闹市中pamper yourself的蓝调选择]

Brioche Fresh toast
$108 single toast or
$148 set with black coffee
Fresh toast
口感唔会好fluffy ,暖暖哋有面包蛋浆感口
唔会太甜
咸咸地可用上意大利淡芝士食
想酸酸地配返蓝莓酱
亦都有香蕉士多啤梨蓝莓生果
中和甜度
整体感觉唔会太甜
都好食
食完配返杯black coffee一绝
杯coffee好好饮,
我谂属于中浅炒

配上个茄汁意粉,
亦都唔会太酸
好惹味好好食

=====================
I have coffee ☕️ you have story
Life is colourful 🌈
Relax . Refresh . Recharge
真系我的人生motto
亦是Ig hashtag #️⃣ 的指定动作
======================
📍地址:
Hogan Coffee (铜锣湾)
铜锣湾伊荣街21号地舖
好食程度❤️❤️❤️❤️
环境❤️❤️❤️
服务质素❤️❤️❤️❤️
=======================
#eatwithpankie #foodstagram #foodphoto #photooftheday #foodporn #hkfood #香港美食 #相机食先 #hkfoodstagram #foodblogger #foodlover #foodoftheday #hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #foodiegram #foodshare #香港地道美食 #coffee #cafe #coffeelover #假日好去处 #coffeetime #coffeeinhand #hkcafe #brunch #cafehopping #causewaybay #hogancoffeehk