2017-02-11 250 浏览
铜锣湾近TIMES SQUARE唔算多野, 通常都只会系登龙街揾. 但今次因为想食聪嫂行左去后街, 系楼上竟然揾到呢间西餐位置唔算系平时行开既地方, 而且楼下个牌唔算太大, 唔多显眼. 但系楼下就长长人龙排队上唔同楼层既餐厅. 因为系1楼,所以行入面楼梯就得, 唔使排长龙.餐厅都算几大, 有好多张?而且坐得阔落. 仲有BAR?, 平时等人饮野都OKMENU都几多选择,有STARTER, MAIN, DESSERT, 仲有WINE LIST, 价钱系铜锣湾算OK.. 仲有PIZZA, 牛扒同意粉. 有个32OZ牛免费UPGRADE到48OZ.. 不过我?大班人先食到八爪鱼橙柳沙律 $108份量同卖相都几好, 有好食既火箭菜, 同埋橙肉, 好FRESH咁, 不过八爪鱼份量少左D, 味道几好, 但太薄同埋得5块, 佢个醋既味道淡淡唔太酸, 但又可以夹到个沙律松露野菌薄饼 $108大概8至10寸既PIZZA, 份量偏细, 应该一人份量. 薄既, 但条边好脆, 好味. 配埋松露同野菌食D味好出, 始终无肉, 唔会好腻果种感觉总括, 食物既选择几多, 而且位置近TIMES SQUARE, 食物质素

八爪鱼橙柳沙律 $108
八爪鱼橙柳沙律

松露野菌薄饼 $108
松露野菌薄饼

总括, 食物既选择几多, 而且位置近TIMES SQUARE, 食物质素算中规中距, 环境适合一班5,6个朋友倾计, 因为阔落同坐得舒服…. 仲有佢个welcome bread, 面包唔系重点, 但佢配埋个蒜头做JAM, 好味, 少少辣, 但系新尝试, 有D惊喜.
welcome bread
松露野菌薄饼