4天前
#庆祝 #圣诞🎄 逢周末都会同Lisba二人世界,两个出嚟觅食😜今次喺佐敦吴松街见到一间装修几浪费嘅西餐厅食晚餐🥰有个至尊二人套餐都几抵,所以叫咗嚟试吓!🍽️ 西班牙风干火腿配哈密瓜沙律以为前菜,估唔到呢个Parma Ham哈密瓜好大碟😍超入味嘅Parma Ham包住一大片香甜嘅哈密瓜,真系Perfect match,大大块好满足!🍽️ 德国脆皮咸猪手主菜我哋叫咗厨师推介嘅德国猪手,制作需时,为咗食好嘢等都唔紧要,一上枱嘅时候一大只猪手已经切好🤤方便我哋食,猪皮烧到脆卜卜,每食一啖都脆次次声,正到爆炸!🍽️ 炭烧澳洲肉眼扒第二个Main我哋叫咗个澳洲肉眼扒,好嘅牛肉5成熟个牛味道已经好出🤤又估唔到今次咁大块厚切,淡淡牛肉味🥩仲有香喷喷嘅炭烧味添,真系好滋味!🍽️ 是日甜品女人有第二个胃食甜品,食完好满足嘅二人套餐当然食个甜品先够满足,今次我就叫咗呢个芝士蛋糕配意大利雪糕,芝士蛋糕入口即溶系口,好香芝士味🍰雪糕系我最中意嘅Movenpick云呢拿味,正啊!
🍽️ 西班牙风干火腿配哈密瓜沙律
🍽️ 德国脆皮咸猪手