招聘中
时薪
最高可达 $18,800
月薪
2023-12-11 339 浏览
今日终于嚟到呢间咁有人气嘅小店试下佢哋嘅招牌菜!一入门口就闻到阵阵香气,真系好期待。第一口嘅自家制厚烧玉子,外皮微焦香滑,入口即溶,啖啖蛋香回味无穷,唔系好得意喇!👍😋主角系呢个圣诞节二人套餐。开始我哋试咗凯撒沙律,沙律酱刚刚好,唔会遮咗啲青菜嘅清甜,简直爽口到不得了。意式薄切鲑鱼就略嫌平平,不过啲炸鱼薯条就真系几正,薯条琴酥爽口,炸得啱啱好,香口得滞!串烧部份就有少少失落,可能我预期太高,不过牛肉寿喜烧就真系过瘾,汤头够味,牛肉温润嫩滑,个个配料都吸收咗汤汁嘅精华,热辣辣食落真系舒服!😍最后嘅豚肉饭,呢个真系出奇地好食,豚肉软滑加上个汁香浓唔腻口,饭粒每一粒都饱满得黎唔会太干,我告诉你,这个饭我一定会再返嚟专程食嘅!🔥吸晒我嘅注意力后,最后甜品香橙啫喱亦唔失礼,清新果香完美收尾。总括来讲,这个经验真系令人满足,每样食物都有佢嘅亮点,虽然唔系无挑剔,但我保证,下次我仲会带多啲朋友嚟回味!👌🌟