2018-10-10
餐厅既布置好有特色 感觉自己置身起森林入面 全因餐厅入面用左好多植物作为布置☘️🌿 先睇下餐牌拣选菜色既期间 发现左d菜色名都超级有趣 之后发现原来系用左材料既谐音去改名!首先等地叫左甜蜜蜜都走左鸡同虾🍤🍗食落先知原本系有炸鸡、炸虾同埋炸番薯条炸鸡外皮酥脆入面多汁鲜嫩 欣赏佢炸得好干身唔会好多油 而炸虾大只得黎 炸粉都唔会好厚 系真正可以食到炸虾嘅爽口弹牙 完全令人食唔停口!炸番薯条亦都好特别 有别于平时食到嘅薯条 感觉好新奇 而且因为落咗蜜糖甜甜地好特别!之后亦都要推介另一道叫菇唔到水饺王有机会到意大利 🇮🇹系用左黑松露酱去做意大利饭既酱汁 加埋芝士系有拉丝既效果😍饭既下面系有一只大啡菇 切开再加埋意大利饭一齐食口感好好呀 旁边仲有好多意大利饺围住 系一次过可以试到几样野!意大利饺既馅料丰富 每一只都帐卜卜 同黑松露酱汁超夹呀我仲叫左玫瑰咖啡拿铁🌹成杯系粉红色架好靓呀 上面仲有好多个心形既拉花😍饮落淡淡玫瑰香味伴随住香滑既奶
首先等地叫左甜蜜蜜都走左鸡同虾🍤🍗
食落先知原本系有炸鸡、炸虾同埋炸番薯条
炸鸡外皮酥脆入面多汁鲜嫩 欣赏佢炸得好干身唔会好多油
之后亦都要推介另一道叫菇唔到水饺王有机会到意大利 🇮🇹